Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. за цяла България

Lakrids by Bülow вече с B Corporation сертификат!

Скъпи любители на лакрица и сладкото гурме удоволствието наречено Lakrids by Bülow, с радост ви съобщаваме, че от 2024 г. брандът ни вече е отличен с B Corporation Certificate! По този начин Lakrids by Bülow офицално е първият скандинавски премиум бранд за сладкарски изделия, признат на най-високото в света ниво за своите усилия и постижения в посока социална и екологична отговорност.
С B Corporation Certificate се отличават бизнеси, които отговарят на най-високите стандарти за социални и екологични практики, с абсолютна публична прозрачност и с  грижа за околната среда.
(В случая „B“ идва от „benefit for all“ или „полза за всички“.) 
Така, купувайки кутия от нашите ръчно приготвени бонбони от лакриц с шоколад или чист лакриц, вие не само се наслаждавате на уникланата синергия от гурме вкусове, които предлагаме, но и подпомагате отговорен към обществото бранд, който цени високо природата и богатствата, които тя щедро ни дава. От продуктите, които използваме (корена от женско биле, какаовите зърна, мадагаскарската ванилия, висококачествения сорт кенийско кафе на зърна и браните на ръка в горите в Дания горски плодове), през процеса на производство, което е на 100% зелена енергия, до опаковките, които са от 100% рециклирани и рециклируеми материали, ние в Lakrids by Bülow ценим високо Земята и се грижим отговорно за това тя да бъде едно по-добро място за живеене.
Повече за устойчивите практики на Lakrids by Bülow можете да видите тук, а ние ви чакаме за дегустация на любимите ви бонбони от лакриц и шоколад в магазина ни в The Mall!