Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. за цяла България

Хюга за напреднали: датски лакриц, скандинавски уют и български талант

Датската марка за бонбони от гурме лакриц с шоколад LAKRIDS BY BÜLOW представи официално новите си лимитирани вкусове за зима 2022 на тематична хюга вечер в уютния шоурум OURHOOD HOME.
На специално хюга събитие, което се състоя на 3 ноември в бутиковия дом на креативността OURHOOD HOME на бул. „Витоша“ 113, датският бранд за гурме бонбони от лакриц с шоколад LAKRIDS BY BÜLOW представи за първи път пред българска публика своите нови 4 зимни вкуса, създадени специално да впечатлят и най-деликатното небце.
В уютната обстановка на бутиковото пространство за събития, в което красивите интериори от Instagram и Pinterest оживяват, гостите на ивента имаха възможността да се насладят на завладяващите комбинации от сладък датски лакриц с топящ се в устата дулсе де лече, млечен или карамелизиран бял шоколад. Свежа мента, ароматна канела, яркочервени лиофилизирани малини и ягоди и хрупкава скандинавска морска сол пък са само част от пленяващите съставки, които са прецизно селектирани за всеки вкус от датските майстори-сладкари в малката лакрицова фабрика на гурме бранда в Копенхаген.
Феерията от зимни вкусове на LAKRIDS BY BÜLOW бе отлично допълнена от вината на изба LONA est VIA, чиито лозя са сгушени в Лавандуловата местност край чирпанските възвишения.
Вълшебната магия на тази сладка есенна вечер бе естетически уловена от фотографката Sonya La Mar.
Освен от любовта към изтънчения вкус, организаторите на тази топла есенна хюга вечер в центъра на София са обединени и от влечението към естествените материали и продукти, устойчивото производство и органичния начин на живот в чиста и природосъобразна среда. Именно тази концепция се разгръща както в уникалните ръчно изработени мебели и декорации от специално подбрани български творци в OURHOOD HOME, така и в производството и вкуса на всеки датски лакрицов бонбон на LAKRIDS BY BÜLOW.
А понеже няма по-подходящ сезон за хюга от есенно-зимния, Ви каним да се потопите в изпълнения с хармония и сладко вдъхновение сезон с датски лакриц в уютна обстановка. Няма да съжалявате, сигурни сме!
Открийте новите вкусове в магазин Lakrids by Bülow в The Mall или онлайн на www.lakridsbybulow.bg.