Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. за цяла България

Пролет 2022 е с вкус на лакриц от Lakrids by Bülow

В края на 2021 г. в България отвори врати първият бутик на датския бранд за гурме лакриц Lakrids by Bülow, чиято история започва през 2007 г. на четвъртия по големина датски остров в Балтийско море Борнхолм. В китния му град Сванеке влюбеният в лакрица Йохан Бюлоу решава, че иска да разпространи безмерната си любов към това специално сладко изкушение, като създава Lakrids by Bülow.
Марката бързо се прославя с вискокачествените си безглутенови сладкарски изделия в чиято основа е коренът от женско биле (Glycyrrhiza glabra или „сладък корен“), който от години се използва в сладкарската индустрия за приготвянето на лакриц.
За да постигне уникалния вкус на сладък лакриц от Lakrids by Bülow, Бюлоу използва пресован екстракт от сушени чрез пулверизиране корени от женско биле в комбинация с меласа, глюкоза, оризово брашно и анасоново масло.
Всички изделия на марката се приготвят в уютната фабрика на Lakrids by Bülow в Копенхаген от майстори сладкари, които използват изцяло естествени и висококачествени продукти. Коренът от женско биле се добива в държави в Близкия Изток (Афганистан и Иран) и в Източна Европа (Казахстан и Грузия), а използваното за шоколада на Lakrids by Bülow какао е от специални райони в Западна Африка (в Кот д`Ивоар и Гана), където се отглежда най-доброто какао в целия свят. Около ядрото от лакриц на всеки бонбон Lakrids by Bülow се добавят минимум 30 слоя шоколад от най-високо качество, като технологичното време за производство на бонбоните в една средна кутия A – лакриц с млечен шоколад е 6 дни.
Освен регулярните вкусове на Lakrids by Bülow, които включват сладък и солен лакриц, покрит с нежен бял, млечен, черен или дулсе де лече шоколад, брандът се старае да изненадва любителите на лакрица и с уникалните си лимитирани и сезонни предложения.
Новите пролетни вкусове, които пристигнаха у нас преди броени дни, провокират сетивата и ни канят да се впуснем в сладко изкушение през новия сезон. Вдъхновени от предстоящите великденски празници, с цветовете си двата лимитирани вкуса за пролет 2022 напомнят черупката на яйце и идват в специални кутии с яйцевидни форми.
Crispy Caramel е перфектният сладко-солен нюанс на свежия пролетен ден. Всеки хрупкав бонбон, обсипан с малки сребърни точици, е впечатляваща амалгама от мек лакриц, топящ се в устата дулсе де лече шоколад и щипка суров лакриц на прах, който нежно гъделичка сетивата. За един истински брилянтен финал от Lakrids by Bülow са добавили и фина морска сол, която да направи вкусовото ви изживяване абсолютно неповторимо.
С лимитирания Twisted Banana пък датският гурме лакриц бранд ни кани да се насладим максимално на уникалния вкус на сладък банан в комбинация със солен лакриц и нежен бял шоколад, като за още повече разкош цялото това удоволствие е поръсено със суров лакриц на прах – неустоимо предложение за финия ни вкус!
За радост на любителите на чистия сладък и солен лакриц, у нас вече са налични още два уникални вкуса. Сочният лакриц с червени плодове, който е приготвен по специалната рецепта на Йохан Бюлоу за т.нар. американски лакриц ще ви смае с уникалния си и балансиран вкус, докато сладкият лакриц с пресни люти чушки хабанеро ще ви провокира, издигайки ви на едно по-различно и предизвикателно ниво.
Всяко от тези лакрицови вълшебства можете да дегустирате на място в магазина на Lakrids by Bülow в The Mall (ниво 0) или поръчайте онлайн тук. Подарете си това уникално вкусово изживяване и се отпуснете удобно в мекия вкус на датския лакриц от Lakrids by Bülow.