Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. за цяла България

Пролет с дъх на карамел от Lakrids by Bülow

Потопете се в света на карамелено-лакрицовото удоволствие с новите вкусове на Lakrids by Bülow, които комбинират сладък и солен лакриц с хрупкав и с тофи карамел – за истински незабравимо сладка пролет!
Посрещаме пролет 2023 рано и по особено сладък начин – с двата нови вкуса на датския бранд за безглутенови бонбони от лакриц с шоколад Lakrids by Bülow, които ни оставят безмълвни от първата хапка.
Уникалната обвивка от нежен млечен шоколад, меко френско масло и фини парченца хрупкав карамел е брилянтно завършена с ядро от датски солен лакриц в Crunchy Toffee – лакриц с тофи карамел и млечен шоколад.
Ароматната светлокафява обвивка на всеки ръчно приготвен в Дания бонбон Crispy Caramel пък моментално приковава вниманието, подтиквайки ни да се гмурнем в шеметния микс от хрупкав дулсе де лече шоколад, сладък лакриц и парченца морска сол. А за да бъде тотален фаворит, тази година любимият пролетен вкус на феновете на Lakrids by Bülow е поръсен и с лакриц на прах за още повече сладки моменти с тези, които обичаме!
Топящият се в устата карамел властва и в лимитирания пролетен Selection Box на Lakrids by Bülow, който включва както Crispy Caramel и Toffee Caramel, така и соления карамел D – лакриц с дулсе де лече шоколад, който е и най-харесваният вкус на марката в целия свят. Компания в елегантната сребриста кутия им правят още класическият А – лакриц с млечен шоколад, ароматният C – лакриц с млечен шоколад и кафе, плътният F – лакриц с тъмен шоколад и морска сол и лимитираният пролетен хит от 2022 Twisted Banana – лакриц с бял шоколад, банан и сметана. Бонус пък е специалният вкус Coconut, който комбинира сладък лакриц с млечен шоколад и парченца кокос и се предлага само на Скандинавския пазар. Впечатляваща селекция, не мислите ли?
Който и вкус да изберете, пригответе се за ново гурме преживяване с бонбоните на Lakrids by Bülow, които са висш пилотаж сладкарско изкушение, на което няма да можете да устоите...
Затова Ви съветваме: Просто му се отдайте безрезервно и безсрамно!
Заповядайте в магазин Lakrids by Bulow в The Mall или пазарувайте онлайн на lakridsbybulow.bg .