Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. за цяла България

Освежете лятото с лакриц, шоколад и плодове!

Ободряващата свежест на ароматен лакриц с кадифен шоколад и лиофилизиран плод е перфектният начин да започнете деня си в горещите летни месеци. Затова насочваме вниманието ви върху два от най-предпочитаните вкусове на Lakrids by Bülow през лятото: лимитирания Mellow Yellow – лакриц с бял шоколад и лимон и най-ароматния представител на целогодишния ни асортимент B – лакриц с бял шоколад и маракуя.
Ако мечтаете да се пренесете мигновено край морския бряг, където нежен бриз гали лицето ви, птички чуруликат блажено в далечината, а прохладата на морските вълни е отлично допълнена от чаромата на яркожълт лимон с бял шоколад, ванилия и ръчно приготвен гурме лакриц, то Mellow Yellow е създаден специално за вас!
А ако искате да се потопите изцяло в магията на лятото с нещо ултра свежо, задължително трябва да опитате и пленяващия целогодишен B, чийто аромат от лиофилизрана маракуя предизвиква впечатляваща вкусова експлозия върху вашето небце още с първия бонбон...
Лятото все още е тук, така че се отдайте смело на тотален хедонизъм и се впуснете в тази лакрицово-плодова слънчева приказка от Lakrids by Bülow. И не забравяйте, че можете да дегустирате всичките ни вкусове в магазина ни в The Mall!