Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. за цяла България

Лято с вкус на ЛИМОН!

Ултимативната свежест това лято: новият Mellow Yellow – лакриц с бял шоколад и лимон от Lakrids by Bülow! Фината комбинация от вкусове се разлива нежно по небцето, за да ни накара да опитваме още и още от тази уникална лакрицова магия с аромат на ванилия и слънчев средиземноморски лимон.
Полетете смело на крилете на лятото със супер свежия сезонен вкус Mellow Yellow от Lakrids by Bülow! Този лимитиран летен вариант на датския бранд за гурме лакриц балансира изключително умело границите между сладко, солено и кисело чрез топящия се в устата бял шоколад с ванилия и ядрото от солен лакриц в комбинация с ободряващ аромат на яркожълт лимон.
Mellow Yellow от Lakrids by Bülow ни отвежда край сините брегове на красивата Италия, където, на фона на чуруликащите птички и жужащите цикади свежият средиземноморски бриз ни разхлажда приятно в тежката лятна жега. Там, докато се радваме на южното слънце под сянката на китните лимонoви дръвчета, осеяни с озрял и сочен жълт плод, можем да се отпуснем напълно, изживявайки своята лятна италианска приказка, изпълнена с безвремение и аромат на лимон. Именно това е усещането, което ще изпитате още с първия бонбон Mellow Yellow – лакриц с бял шоколад и лимон!
Уникалната рецепта на Mellow Yellow е разработена по специален начин във фабриката на Lakrids by Bülow и е дегустирана и одобрена от 76% от любителите на лакриц в лабораторията на марката, като по този начин е обречена на успех от самото си създаване, вярват майсторите-сладкари в Дания.
Етикетът на всяка кутия Mellow Yellow – лакриц с бял шоколад и лимон изобразява нарисувани на ръка лимони на клонка и е изцяло вдъхновен от горещите и слънчеви лета в Италия. Материалите, от които са изработени всички кутии на марката са 100% рециклирани и рециклируеми.
Можете да научите повече за уникалния нов вкус на датския бранд в тук, както и в магазина им в The Mall, и не забравяйте най-важното: когато животът Ви поднесе лимони, подсладете го с лакриц от Lakrids by Bülow!