Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. за цяла България

Любов с вкус на бонбони!

Лакриц под формата на сърце, обвит в бял шоколад с ягоди и сметана или в дулсе де лече шоколад с касис е сладкият подарък, с който да зарадвате любимия на сърцето Ви за 14 февруари!
Този Свети Валентин можете да изразите своята любов по възможно най-сладкия начин – чрез новите тематични вкусове на Lakrids by Bülow. По повод празника на влюбените датската марка за безглутенови бонбони от лакриц предлага два уникални нови вкуса, които ще усмихнат всеки любител на сладкото и ще накарат небцето Ви да копнее за още и още лакрицови изкушения.
Ако търсите нещо по-класическо, съчетанието на свеж аромат на яркочервени ягоди, мек и плътен вкус на сметана и сладък лакриц, обвити с фин бял шоколад, е перфектният избор.
Ако искате нещо по-нестандартно, заложете на впечатляващата комбинация от солен лакриц с неустоим дулсе де лече шоколад и силен плодов аромат на касис, поръсени с фини хрупкави парченца суров лакриц, който се разтапя нежно на езика.
Сигурни сме, че на който и от двата вкуса да се спрете, любимият Ви човек ще се почувства специален, когато получи кутия Lakrids by Bülow. И за да бъде всичко издържано напълно в духа на празника, лакрицът в основта на всеки бонбон от двата лимитирани вкуса на Lakrids by Bülow е под формата на сърце. Специалният му вкус се получава при смесването на екстракт от корен от женско биле с меласа, глюкоза, оризово брашно и анасоново масло. Всеки бонбон се изработва ръчно от майстори-сладкари в лакрицовата фабрика на Lakrids by Bülow в Копенхаген и се овалва в минимум 30 слоя шоколад от най-високо качество. Технологичното време за производство на бонбоните в една средна кутия е 6 дни, като на всяка кутия е изписано името на човекът, който е приготвил бонбоните в нея. Перфектният пример за високо качество, лично отношение и огромна любов – към лакрица и към всеки, който го обича!

Затова Ви каним този Свети Валентин да (си) подарите уникално сетивно преживяване с новите вкусове на Lakrids by Bülow, които ще откриете в бутика им в The Mall (ниво 0) или онлайн на www.lakridsbybulow.bg.