Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. за цяла България

Къде да ни откриете през декември?

Декември- месецът на щастието, уютът, хюга, подаръците и споделените мигове заедно! Месецът, в който ще може да ни откриете на толкова много места: 
Селекция от best seller вкусове & подаръчни кутии ще може да откриете през целия декември в  Concept 166 на ул. Г.С.Раковски 166, на метри от НДК. 
Второ издание на MARCHÉ MELLOW уикендите е [ Christmas edition ] .
MARCHÉ MELLOW са блажени уикенди, общество от отбрани брандове и артисти, събрани под един покрив на Герлово 3.
старт - 09.12 петък / 17:00 - 20:00
събота 10.12 и неделя 11.12 / 12:00 - 20:00
Вход свободен ❤️
Обещаваме ви едно обратното на напрягащо пазаруване на точните находки за подаръци за вашите близки или за вас самите. 💕
Винтидж селекция дрехи, дизайнерски бонбони, шоколади, селекция вино, плетива, предмети, керамика, текстил, принтове, бижута, декорация, аромати за дома, хапване, сладкиши, понички, музика и още и още.
Галерията на ул. Оборище 5 ще се превърне в един творчески проект - наши любими местни творци ще се погрижат, вашият избор да бъде лек и с любов. Други пък майстори на топлите напитки и вкусотии ще превърнат пазаруването ви в още по-приятен момент от деня. И в ритъма на свежа музика, смях и бъбрещи човеци ще си тръгнете с широка усмивка и удовлетворение!
Кога? - 16-18 Декември | 10:00 - 18:00
Къде? - @Vivacom Art Hall Oborishte 5
*вход свободен
Изпращаме 2022 по „блестящ“ начин. След поредица успешни събития, бихме искали да се съберем с вас и да отпразнуваме всички наши винени срещи, споделени усмивки и изследвани тероари.
Избрали сме партньор с впечатляваща селекция от вина, която показва какво ни вдъхновява, зарежда и мотивира за още. Над 500 вина от цял свят, в различна стилистика, които препоръчваме и които наистина си заслужава да опитате. Няма как това да стане наведнъж, но нищо не пречи да започнем. Какъв по-добър повод от последната предпразнична неделя на декември?
На 18.12. имаме удоволствието да ви представим личната селекция на Ирина, Яна (Avinissima) и Кристина, внимателно подбрана от портфолиото на Sagax/ Vinopoly. Знаете, че винаги можете да очаквате приятни изненади от нас! Ще придружим вината с неочаквани хранителни комбинации от Ивайло Игнатов.
След или по време на дегустацията ще можете да закупите вината на чаша или на бутилка на преференциални, празнични цени.
За още по-доброто настроение ще има и food-базар с коледни сладки от Божидар Freacalicious Симеонов и феноменалните датски бонбони с лакрица на Lakrids by Bülow България. Консумирайте на място или закупете за вкъщи.
Каним ви на една от най-новите арт-локации в София, а от вас очакваме любопитство и добро настроение. Местата ни са ограничени и затова купете своя билет навреме или подарете на любим човек (до 12.12.22)!
Дата: 18.12.2022 (неделя)
Час: 14:00-18:00 ч.
Място: ДОМ-Концептуално пространство, ул. Парчевич 49А (в шоу-рум на GAMMA Design, сутерен)
Вход: 50.00 лв. на човек.
Не забравяйте, че по всяко време може да пазарувате на lakridsbybulow.bg, както и в магазин Lakrids by Bülow в The Mall (бул. Цариградско шосе 115, ет. Партер /точно срещу главния вход/) & MIAM MINI MARKET ( ул. Марин Дринов 2).