Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. за цяла България

Кутия лакриц с шоколад за всеки повод през май

Поднесете сладка радост на любимите си същества през май с пленяваща кутия лакриц с шоколад от Lakrids by Bülow! Уникалните ни ръчно приготвени в Дания гурме бонбони са перфектният подарък за всеки повод, както и идеален вариант да почерпите в специалния си ден тези, на които държите.
Тъй като правим всичко с внимание към детайла и се стремим да предлагаме голямо разнообразие от вкусове, тази пролет сме приготвили лимитирани Selection Box предложения, на които не можете да устоите!
Карамелено-шоколадовия Spring Selection Box комбинира отлично цели 8 вкуса, сред които са солен, хрупкав или тофи карамел, кафе с млечен шоколад, кокос или банан с бял шоколад и сметана.
Цветният Love Selection Box пък акцентира на плодовите вкусове, сред които са световните бестселъри Strawberry & Cream-лакриц с бял шоколад, ягоди и сметана и Fruity Caramel-лакриц с дулсе де лече шоколад и касис.
Освен че и двете пролетни кутии лакриц с шоколад съдържат лимитираните вкусове Milkshake и Coconut, които се предлагат единствено на скандинавския пазар, във всяка от тях ще откриете и малки сладкарски пинцети, с които ще впечатлите на мига всеки, който посегне към кутията със сладко щастие от Lakrids by Bülow!
Очакваме Ви в магазина ни в The Mall и онлайн!