Безплатна доставка за поръчки над 100 лв. за цяла България

Защо шоколадът на Lakrids by Bülow е толкова вкусен?

Лакрицът с вискокачествен шоклад на Lakrids by Bülow се предлага в разнообразни вкусове и комбинации, които са специално създадени за всички любители на корена от женско биле по света. Тъй като често ни питат какво е какаото, което използваме в нашите изключително вкусни бонбони от лакриц с шоколад, решихме днес да ви разкажем малко повече за него и за това къде се добива то.
Видът шоколад за всеки вкус от целогодишния и от сезонния ни асортимент се избира прецизно, за да допълва по възможно най-перфектния начин вкуса на лакрица в ядрото. А също и за да влезе в зададените от Lakrids by Bülow рамки на определени вкусове, които единствено подсилват специфичния и неповторим вкус на корена от женско биле. Затова използваното за шоколада ни какао е от специални региони в Западна Африка – по-конкретно в Кот д`Ивоар и в Гана, където се отглежда най-доброто какао в целия свят. 
Около ядрото от ръчно измесен лакриц на всеки бонбон Lakrids by Bülow се добавят минимум 30 слоя шоколад, направен от това вискокачествено африканско какао. И тъй като този процес изисква не само внимание и любов, но и време, за производството на бонбоните в, например, средна кутия A-лакриц с млечен шоколад във фабриката ни в Дания са необходими цели 6 дни.
Благодарение на първокласните какао и корен от женско биле, с които приготвяме изделията си, хедонистично настроените любители на сладкото имат възможността да се насладят на уникални по рода си вкусове чрез различните варианти на лакриц с шоколад всеки сезон. Направете го и вие в магазина на Lakrids by Bülow в The Mall!